Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fantasins värld, ibland en farlig värld!

-Jag gjorde det!
-Vadå?
-Mördade!(I hans huvud fantiserade han om det)
-Vem eller vilka?
-Vet inte?
-Sjuk fantasi!
För om du hade vetat, hade du satt bakom lås och bom!

-Eller rättspsykiatrisk avdelning.

-Ser du det som en möjlighet.
-Nä, men det är alla alternativen. Ingen kommer ju tro mig, om jag säger, att jag mördat den och den. Inte om jag hittar på det! Använder min fantasi.
-Men om det är något jag läst.
-Du drar dig alltså till minnes? Nu börjar det bli creepy!

-Varning Varning Polisförhör! Och jag som trodde att du var min vän!




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-02 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim