Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se framåt

 

 

inför det nya året

inga nyårslöften gav

hoppas komma på spåret

ge mig ut på okända hav

 

ett år fullt av möjligheter 

möta nya människor 

av rena tillfälligheter 

kanske där jag bor

 

kanske ut och resa

till ett annat land

men inte råka ut för nån nesa

kanske strosa på avlägsen strand

 

ett jag säkert vet

min passion jag odlar

det är ingen hemlighet 

att jag poesin skolar 

 

i ur som skur

jag präntar orden

det är ju tur

jag gåvan är vorden

 

att orden sammanfläta

är som en rolig lek

med orden kan man mäta 

det som ingen annan vet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-02 16:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hääärligt
2019-01-02

  Bodingen VIP
En text som gör en glad, kalas!
2019-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om nya tag och intryck detta år.
2019-01-02

  Marita Ohlquist VIP
En positiv och härlig text!
Bra skrivet.
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP