Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrock - Haiku

 

 

 

farväl till gammalt

nytt år välkomnas med hopp

peppar ta i trä!




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-03 11:08



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
och lite söt på
2019-01-05

  Per Drysén
Skrock speglar försiktighet
2019-01-03

  Bodingen VIP
Just det, hör du det 2019? Inte vill du väl bli ihågkommen som ett skitår? Heja 2019!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP