Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fågelbordsdiskussion

Talgoxen satt och funderade
Blåmesen undrade vad är fel
Jo sa Talgoxen när ska vi kunna äta
Här sitter kråkorna och smörjer kråset
När ska vi få vår mat
När mörkret faller kommer koltrasten som också vill äta
Vi får börja vår dag väldigt tidigt så vi hinner äta före dom
Hoppas vår fodervärd kan fixa matsäkra foderbehållare så vi kan äta säkert
Ja så får vi nog tänka sa Blåmesen
Och sen bjuder vi in alla småfåglar på brunch så hinner vi äta innan storätarna kommer




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-03 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet om de små sötisarna. Om det finns täta buskar kan det vara lämpligt att mata småfåglar inne i busken. Det kan skydda både mot stora fåglar och katter.
2019-01-18

  Anya VIP
Jaa det är sannerligen en hackordning vid fågelbordet...tänker jag när jag läser. Bra målat med ord.
2019-01-05

  prinscess VIP
Mycket bra
2019-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nu är det trångt vid fågelbordet! Alla vill ha sitt. Men de små får maka på sig. Hos oss är det hackspetten, som tar för sig först.
2019-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text som passar bra i många olika sammanhang!
2019-01-03

  ULJO
Ja de där jäkla kråkorna, de tar då för sig.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP