Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyg med din själ längst upp mot rymden..Låt ljuset omge hela din inuti


JAG ÄR MER VÄRD ATT LEVA!

 Låt ljuset genomtränga in i alla cell in i din kropp

Låt ljuset genomborra in i din kropp

Så att det når längst där inne i ditt skelett

 

Låt ljuset omge hela ditt djupa inre

Borta med mörkret

Flyg med din själ längst upp mot rymden

 

Varmt välkomna solens ljus

med varma ljusa ord

"Jag är mer värd att leva"

"Välkommen livet"

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2019-01-03 12:17



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Öknens Ros
Yess det är det man ska inte slösa bort sitt liv för ingenting
livet är för dyrt och man ska vara för dyr för att inte gå bort för det lilla priset
2019-01-04

  Öknens Ros VIP
Livet är nånting vi bör vörda och värdera som en gåva.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP