Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förlåtelse

 

 

livets stora gåta

älska, glömma, förlåta

att älska någon så

hur ska man förstå

 

att glömma sveken

den allvarsamma leken

i minnet etsat sig fast

det tar ingen rast

 

att förlåta sådant ej går

det blöder från djupa sår

aldrig mer man låter

någon sådan förlåter

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-01-03 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin rytm och bra rim. Håller med att förlåtandet är tufft men skönt att göra. Så kan man gå vidare med nytt liv.
2019-01-09

  MALVAA VIP
Ibland kan man inte glömma sveken utan det som händer att man ibland spelar sig glömma ;)
2019-01-05

  Kungskobran VIP
Går det att förlåta någon som skadat dig grymt,
nej det går inte men man kan förtränga försöka glömma
men det finns alltid kvar.
Tiden läker alla sår men ärret finns alltid kvar
Misstagen upprepas gång på gång finns det något hopp?


2019-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Det finns mycket man kan förlåta. Men inte allt.
2019-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Där smög det sig in en Bergman-film...
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP