Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENPOTPURRI

 

Jag trodde saknad

sakta skulle vissna

 

bli rosenpotpurri

att lukta på ibland

 

inte stå bakom hörnet

plötsligt kliva fram

 

klösa, gräva gropar

i mitt innersta

 

väcka alla minnen

om det förlorade

 

som gått i kärlek

som inte krävde sitt

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-05 18:11



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ibland räcker det med att hon går förbi
2019-01-09

  Fulbergarn
Ibland räcker det med att hon går förbi
2019-01-09

  Lars Hedlin
Känns och berör!
2019-01-07

  Magdalena Eriksson VIP
bra. nä kärlek är ingen jävla krydda.
större än livet ibland den är.
2019-01-06

  Feliaxel VIP
Berörande text
2019-01-06

  Rise Little One
Saknad och minnen från en lyrisk perspektiv.

2019-01-06

  ULJO
Så bra text
2019-01-06

    ej medlem längre
Ja, tyvärr kan ett potpurri visa sig innehålla stjälkar och... taggar med...
Stark och berörande text.
2019-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Saknad och minnen sitter nog djupare rotat än man kan tro...berör...
2019-01-05

  DavidM VIP
Dået och nuet, kraftfullt sammansatt. Raderna berör är läsa.
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP