Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILENTIUM - tanka

Träden står tysta

fågelbord utan gäster

ingen ekorre

gråheten har kommandot

regndroppar faller ljudlöst

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-01-04 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2019-01-07

  Magdalena Eriksson VIP
stämning. konsten att göra något av även dessa till synes tomma stunder... gillar den mycket. stunden då du kan närma dig utan förväntan.
inte ens ekorren syns till.
2019-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
En lite dyster bild av nuet...
2019-01-05

  Anya VIP
Jaa vid vissa tillfällen på dagen är fågelbordet tomt. Du fångar det bra här.
2019-01-05

    ej medlem längre
Välbehövlig vila? Tid att tanka eller tänka, kanske? :-)
2019-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vemodig tystnad i gråvädret!
2019-01-05

  M.Eta
Kanske tecken på att våren inte är så långt borta. Djuren hittar föda utan våra fulla fågelfröstationet.
2019-01-05

  ULJO
Förstår djuren
2019-01-04

  Öknens Ros VIP
t o m djuren påverkas av vädret.
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP