Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad råder

 

 

du sökte min förlåtelse 

betedde dig som det var mitt fel

skulden var din

självförnekelsen var stark

du använde ditt starkaste vapen

du teg ihjäl problemet

som du alltid brukar göra

väntade på att jag skulle bryta tystnaden

och låtsas allt var som vanligt

det kan aldrig bli som vanligt

när vanligt blir ovanligt

du visar en sida som är främmande

en kall och okänslig sida

du kan aldrig få mig på knä

hur du än försöker

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-04 12:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tystnad är ett fruktansvärt vapen! Den kan döda det mesta. Bra skriftat!
2019-01-05

  MALVAA VIP
du kan aldrig få mig på knä

hur du än försöker

perfekt :)
2019-01-05

  Kungskobran VIP
Tystnaden är ett otäkt vapen
men i bland är det bättre att tiga än att tala ord man kan ångra.
Att tala är silver att tiga är guld, ett gammalt talesätt.
Känslokalla människor skall man undvika oavsett om dom talar eller tiger
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP