Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insekt - Haiku

 

 

 

mygga suger blod

måste se till de sina

slukas av fågel




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-04 12:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det finns många sorters blodsugare
2019-01-04

  Bodingen VIP
Att äta eller ätas, livet på en pinne
2019-01-04

  Per Drysén
Livets eviga cirkel
2019-01-04

    ej medlem längre
Mygghonans hunger
suger i sig av det söta
sicken blodpudding

2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP