Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökstad

____________________

Det är en spökstad

energier överallt

skrämmade obehagligt

 

Än mer att mina ord

oftast inte tyck tolkas

bara så som de konkret är

utan tanke om att orden

måste ha någon underliggande

mening

än de jag printat ned

 

Det är ensamt att vara jag

framförallt i denna spökstad

Kanske bättre bjuda in andarna

på en kopp kaffe?

 

Fan vet om inte det skulle ge mer

än att tro att världen kan förstå

en sån som jag

En meningslös medial

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-05 03:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA dimridån är stark bland Tellus varelser!
2019-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Människor, som glidit fram på en räkmacka hela livet, är inte särskilt medkännande. Sorgligt nog.
2019-01-05

  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig
De jag hittar mest stöd i är personer som varit med om svårigheter själva
Kramar
2019-01-05

  ULJO
Världen är en spökstad men du är värdefull
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP