Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSAR

Som tonårsflickor på en skolavslutning,
nervöst uppradade
i ljusa sommarklänningar,
balanserar de på dammens räcke
under ett järnhårt grupptryck.

Skriker och skränar
som salongsberusade fruntimmer
som förorenar sina frånvarande karlars
olika tillkortakommanden
på en väninneträff med sherry.

När jag närmar mig
lyfter hela skocken
i ett moln av vita näsdukar,
gula broderier och blod.
"Vi samlas där borta i stället!"






Fri vers (Fri form) av Ulf Carlsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-05 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP