Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVETS A TILL Ä HAR INGA GRÄNSER


FRÅN A TILL Ö

Allt har sin A till Ö

Allt jag lärde mig

kunde jag nästan från A till Ö

Utom livet

Fortfarande står jag kvar vid A läget

Men

 Jag ger  inte upp




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2019-02-28 14:02



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Detsamma fina du ;)
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en uppmuntrande kram!
2019-03-01

  MALVAA VIP
Stort tack för dina fina ord
Att kämpa måste alla gör annars lever man ur livets funktionen
2019-02-28

  Öknens Ros VIP
Övning ger färdighet, kämpa på!
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP