Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden Föds till ord!

I det komplexa nuet lever stunden

Utspridda tankar föds till ord

 

Förgrenar oss i myriader och känslor

Med kompassen i hand sökandes efter jaget

 

Vi är oss själva närmast

Vi ser bortom drömmens rand

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-01-07




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 295 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-01-07 13:40



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Där tanke blir till ord. Fint formulerat!
2019-01-21

    ej medlem längre
Inbjuder till tankar om ord och inre sökande.
2019-01-18

  Magica VIP
Allt hänger samman, energier, men tyvärr så verkar det som att egoism tar över ännu i samhället.
Förhoppningsvis andas det förändringens vindar nu snart...
2019-01-17

  lila fjäderblomman VIP
Fina rader!
2019-01-11

  aol
Så sant så fint förmedlat.
2019-01-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se förbi
det som är
bär ju oss
sen här...
2019-01-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra förmedlat! Sista raden är tänkvärd!
2019-01-09

  DavidM VIP
Det ryms väldigt mycket i raderna, innehållsrik och bjuder in till reflektioner. Tredje raden fastnar.
2019-01-08

    ej medlem längre
Intressant titel. Tiden skapar...
2019-01-07

  Blomma-Stjärna VIP
- tycker om - läser om - igen och igen!
2019-01-07

  Magdalena Eriksson VIP
om skrivandet? som liknar livet .
2019-01-07

  Magdalena Eriksson VIP
om skrivandet? som liknar livet .
2019-01-07

  ULJO
Enastående ord
2019-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin