Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammansvärjningen

 

 

offret var helt ovetande

bakom ryggen tisslades och tasslades det

offret hade blivit obekväm

tog för mycket plats

stal uppmärksamheten från de andra

det pyrde av avundsjuka från de andra

planer smiddes i lönndom

någon spred ett rykte om offrets vandel

ryktet spreds likt en löpeld

snart pratades det öppet om offret

offret blev alldeles överrumplad och chockad

offret gjorde sitt bästa för att bemöta osanningarna

men ingen ville lyssna på offret

offret flyttade till en annan stad där ingen kände offret

där byggde offret upp en ny framtid

de forna antagonisterna letade efter ett nytt offer

likt hungrande hyenor sökte de ett nytt byte

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-07 18:02



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En riktig rysare.
2019-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Poeter.se i ett nötskal.
2019-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP