Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pep-talk

 

optimisten i mig manar

du detta klarar galant

även om andra förmanar

säger jag är en klant

 

för länge jag lyssnat på andra

trott mig själv vara ingenting 

jag alltid mig själv att klandra

nu jag vet att någonting

 

jag är, jag kan, jag vet

går med huvudet högt

inte längre en hemlighet 

i sinnet mitt inte längre höst

 

inga bojor kan mig fånga

jag är fri såsom fågel i träd

dikter jag kan skriva många

på min underbara färd

 

till diktens värld jag styr min kosa

där är orden mina vänner

där är enda färgen rosa

och jag enbart glädje känner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-08 16:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Snyggt rimmad text om att våga älska sig själv och inte nedslås av andras tyckanden.
2019-01-08

  Fulbergarn
det är bra
kör hårt
snygga rim
håller skallen trim
2019-01-08

  Nikolai Jungsin VIP
Underbara texter och varierade teman, ge alla former av Jante en stor smocka.
2019-01-08

  Bodingen VIP
Du skriver jättebra, fortsätt att uttrycka dig på dina egna premisser, blir bäst så och finfin poesi
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP