Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppsminne


Mogendans

Av honung är du kommen till honung skall du åter varda
om jag får tag i dig

inte var vi ensamma på klippan
jag menar
myror och spindlar
gråsuggor och småflugor
stickigt gräs av alla de sorter

Våra rosiga runda kroppar såg sig omkring
var kunde vi sola nakna utan att bli sedda?

På andra sidan viken satt en äldre dam och läste tidning
hennes radio hördes som sommar sommar sommar i vinden

Solen brände i pannan
mossan knastrade när ryggen sjönk in

Jag befriade
bitvargen med hallonsmak

Borrade in naglarna i din vita rumpa
sån där hud som bara blir röd aldrig brun

Slickade på dina slutna ögonlock
kärleksmusklerna spände sig utan att tänka

Som att hitta rätt i ett mörkt men välbekant rum
i skrevan lite sluttande snett mot vattnet

En mås måste ätit en fisk här innan vi kom hit
doften av måltiden doftade fränt

Jag drog in doften och mötte det starka
öppnade mig som ett såll

Miljoner små läckra hål under vykortshimlen
för min älskade






Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-01-22 20:35



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Text!
2019-01-31

    ej medlem längre
Kärleksfullt diktat om värme i värme.
2019-01-24

  Anya VIP
Riktigt bra författat. Hela texten håller ihop och du berättar så målande och levande. Grattis till en bra text.
2019-01-23

  Johan Strömstedt
När lekande tankar och minnen får samspela och sedan få ner det på pränt,
ja då kan det bli både roligt och bra.

2019-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt ljuvligt och sensuellt diktat, om en stund att minnas i kärlekens namn.
2019-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en mångfasetterad ädelsten!
Bravo
2019-01-23

  ULJO
Briljant skaldat
2019-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Vilket läckert (bild)språk. Som det kan fås att verka i drömmar om någon eller något. Caramba!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP