Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANFALL

Någon het kafferast
kolliderar vi,
spräcker de blommiga kopparna,
smälter ner våra sockerord,
river sönder de broderade dukarna,
låter våra hjärtan krocka
och själarna äntligen överfalla varandra!

Någon hårdkokt lunchtimme
anfaller vi,
hänger ut våra nederlag,
offentliggör misslyckandena
och påbörjar de allvarliga lekar
som gör oss hungriga på
liv och sanning!




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-08 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP