Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Livet

Upplevelsen är målet
Kretsloppet är vägen
Kontrasten blir längtan 
Logiken är Kärlek




Fri vers av Pilträd
Läst 525 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-01-09 17:20



Bookmark and Share


  Pater Filius
Wow riktigt bra =)
2019-01-18

  Leko
Underbar. <3
2019-01-16

  Leko


??????
2019-01-16

  DavidM VIP
Väldigt fina rader som bjuder in till reflektioner.
2019-01-11

  Boneyfrank VIP
Otroligt skickligt att få ihop en sådan bra dikt med så få ord. Den var riktigt bra! Applåd från mig!
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd