Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksord

 

 

sjung kärleks vackra visa

ty den vill jag prisa

 

fastän gammal och nött

den aldrig har dött

 

den har en fin patina

kärleken den fina

 

så länge kärlek finns 

man den alltid minns

 

kyssar och smek

en lustiger lek

 

och om man vill

något man längtat till

 

kärlekens innersta väsen är

att hålla av den man har kär

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-10 13:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Make love, not babies
2019-01-10

  Solstrale VIP
Synnerligen fint skaldat! :)
2019-01-10

  Kungskobran VIP
Kärleken är evig
det är bara föremålen som växlar

Fin kärleksdikt
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP