Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik - Haiku II

 

 

politiskt käbbel

sandlådenivå visas

låst är position 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-10 13:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag vill ha extra val
2019-01-11

  Bodingen VIP
Klockrent!
2019-01-10

  Per Drysén
Sandlåda, sa Bull
2019-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Bra skriftat!
2019-01-10

  Cikoria Blå VIP
Jag tycker att det är vara lite föraktfull mot barnen i sandlådan...
2019-01-10

  Larz Gustafsson VIP
All politik är en låsning och leder till en återvändsgränd.
2019-01-10

  Kungskobran VIP
Dumma dej jag vill inte leka med dej,
mamma dom kastar sand på mej
mamma dom raserar mitt luftslott
Kom hem med mig lille vän så äter vi pannkakor med hallonsylt i stället
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP