Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund

 

det tändes en gnista 

som blev till en låga

det hettade till

känslor väcktes

som blev till en het eld

elden brann länge

 

men livet är skoningslöst 

omständigheter tillkom

omöjlig kombination

dömt till undergång

"relation" avslutad

 

en kort sekund av lycka

en evighet av saknad

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-11 12:07



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Så blir det ibland men på't igen ba
2019-01-12

  MALVAA VIP
C´est la vie ;)
2019-01-12

  Fulbergarn
Så är det ibland, ”it’s better to burn out than to fade away” sjöng Neil Young och det kan tolkas på många sätt
2019-01-11

  Kungskobran VIP
Underbart är kort alldeles för kort som
Povel Ramel sjöng i sin fina sång
2019-01-11

  Nikolai Jungsin VIP
ibland är kärleken lika långlivad som en tändstickas glöd...
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP