Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad Hair day!

Gränsen mellan lycka och elände är HÅRFIN!




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 19:58



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Finhårig.
2019-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim