Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Videoinstallation, himmelskt- jordiskt väsen av sig!

FRÅGETECKEN!

Jättestort vitt frågetecken.
Bakgrundsvägg pustar väggen framåt,
sanden på golvet reser sig, blåser framåt!

(Videoinstallation, med bra ljus)




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-11 20:19



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Megatecken !
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim