Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu är det tungt



Du må ha fällt trädet
stammen rubbar du inte




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-11 23:20



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
viljan när den är som starkast - välformulerat!
2019-01-21

  Blomma-Stjärna VIP
under den friska stammen, starka, långa rötter - potential för ny tillväxt -men sorg över trädet som förtjänade att få växa och blomma -
2019-01-18

  Lars Hedlin
Stark och berörande men hoppfull i sin enkelhet!
2019-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar både skörhet och styrka!
2019-01-13

  morgonstjärna VIP
hm? tankeväckande och principfast
men det är ju positivt

2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP