Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en


star

du har en

stark

mamma

hon bär dig trots höga klackar vet du hur

stort tryck på liten yta

du kommer inte att minnas stegen sidsteg för

balans

men minnet håller kvar famnens tag

tag

det med




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-12 10:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa minnen håller kvar. Fint skrivet.
2019-01-14

  cilax VIP
fin
2019-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Taly