Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lampor





Jag tycker om rök.
Speciellt den som stiger över takåsarna.

Man kan se de orangefärgade lamporna blinka då

Den röken och de färgerna varje natt







Prosa av Lars Gullberg
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-23 22:01



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Förmedlar känslan av natt över takåsarna med väl valda ord. Vackert..
2019-09-24

  Nanna X
Detta fenomen ska jag hålla utkik för - det låter vackert!
2019-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Tittar ut på gatan och ser det du skriver, lamporna tycks blinka, har aldrig tänkt på det förut!
2019-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg