Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf: Pilträd ©


När jag skriver

Varje gång jag får något skrivet
kommer nya svar fram från livet.
De träffar mig där insikter behövs
och får mig att fortsätta söka
efter sanningens röst.




Fri vers av Pilträd
Läst 544 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2019-01-13 18:21



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ljuvlig ordharmoni...
2019-02-17

    ej medlem längre
Riktigt bra!!
2019-02-05

    Roger Runkar Ragnar
Pilen i trädet !
2019-01-20

  aol
Så sant.
2019-01-17

  Vind
Precis. Alltid blir det några nya fräscha kopplingar bland hjärnvindlingarna. Bra metapoesi det här.
2019-01-14

  Leko
Underbart skrivet, underbart tänkt,
underbart känt av Livet.
2019-01-14

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om att skrivandet och dess belöningar.
2019-01-13

  M:tin
Du skriver fint!
2019-01-13

  juliaparkas17
Bra formulerat!
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd