Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Svart är kvällen
glittrande hårda ögon
Jag känner stålet borra
förlamad verklighet
Trots att jag vill tro
så är det förgäves

Och jag ligger vaken
och vill inget mer
Väntan är så lång
men alltför kort ändå
Verklighetens kistsvepning
är ett ouppackat paket

Låt mig inte vänta
för jag vill så mycket än




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-13 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP