Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Hösten är kommen
löven faller, så och jag
Frosten biter i mina tår
och jag låtsas än ett tag
Vintern håller jag stången
med bastubad och undertröja

Mina nära och kära faller från
och i skogen hörs ekar falla
Jag ser de unga träden växa upp
ta över i gläntor och bland stubbar

Jag ler litet smått för mig själv
när livet går på repeat
Och drömmar känns igen
där liten påg jag var




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-01-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP