Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utan farväl

 

Då och då….
Ringer jag på egen lägenhets dörr
För att kolla om jag är fortfarande vid liv

Hördes inga liv!
Syntes inga rörelse!
Lekte ingen dröm!

Panik!
Panik!
Paniken fick jag!

Och direkt till sängen sprang jag andfådd
Fann drömmen ligger livlös i sin blodbad
Fann mig själv ligger en blodbad

Han kände sig så ensamt!
Han kände sig ovärdig!
Han levde inget liv!

Vem trodde att det skulle sluta så illa?
Vem trodde att det sluter så tragisk?
Vem i världen vill se sina egna drömmar ta livet av sig?

Än de ensamma människorna
Än de trasiga själarna
Än de som ingen saknar de i liv heller död

Utan farväl lämnade drömmen mig
Utan en kram lämnade du drömmen mig
Utan sällskap av någon valde du drömmen ta livet av sig

Utan farväl kommer Naji slockna i sin säng ensamt!



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-01-14 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP