Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solen



Började min vandring i soluppgången
livets morgon

solen har passerat sin högsta punkt

nu vandrar jag mot solnedgången
livets afton




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-01-14 13:01



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin bild av livet.
2019-01-20

  lila fjäderblomman VIP
Vackert.
2019-01-18

  Niliboy
Det är vackert att vandra, i både soluppgång å solnedgång! Å ofta mår man gott!
2019-01-16

  Anya VIP
Jaa vi gör inget annat än vandrar på livets väg. Fint fångat.
2019-01-15

  Lottie Ålhed VIP
Enkelt skaldat(det enkla är det svåra)
också vackert och klokt! men "Man blir inte äldre än man gör sig"om jag får citera ett lustigt uttryck
2019-01-15

  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2019-01-15

  M.Eta
Solens upp och nedgång är alltid vackert. Ger stämning i båda riktningar. Fin tanke!
2019-01-15

  MALVAA VIP
och så vandra igen mot soluppgång ;)
2019-01-15

  ecel
Vackert!
Tack!
2019-01-15

  Kungskobran VIP
Aftonen den underbara mätt på livet,
skönt med lugn och ro långt från livets stress
2019-01-14

    ej medlem längre
Fin beskrivning av livet och den livgivande solens betydelse för vår existens.
2019-01-14

  Olof Lagerhorn VIP
Klara och vackra ord kring solen som källa och spegel av vår vandring.
2019-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Insiktsfulla ord! Solnedgången är vacker trots allt ...fint skrivet!
2019-01-14

  aol
Ja kram just så är ju livets gång, så fint vännen.
2019-01-14

  Öknens Ros VIP
Så går livets gång, dag läggs till dag.
2019-01-14

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat om livet
2019-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och stämningsfullt diktat om livets gång.
2019-01-14

  Gunnel Eriksson VIP
Ett stilla, fint konstaterande.
2019-01-14

  Maria Sundelin VIP
Vacker tanke
Kramar
2019-01-14

  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet.
2019-01-14

  ULJO
Härlig vandring mit solen. Mot livet
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP