Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så försvann han sakta!

Nej det är ingen fara

Nej det är inget tvång

Nej det behövs verkligen inte!

 

JA ok jag fixar det

JA visst jag kommer på en gång

JA jag ställer upp

 

Så försvann han sakta in i limbo

Sliten uppgiven trött

Fångad och kedjad i sitt ekorrhjul

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin2019-01-15




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-15 09:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det där lilla ordet "nej" behöver användas ibland
2019-01-21

  lila fjäderblomman VIP
Vi behöver alla träna oss på att sätta gränser. Bra beskrivet!
2019-01-18

    ej medlem längre
Du visar hur mycket lättare det är för människan att säga ja, än nej...
2019-01-18

  Magica VIP
Sorg med tragiskt mycket sanning dessvärre för många anar jag.
2019-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Bra förmedlat! Tyvärr många orkar inte längre som så väl du skriver i sista raden!
2019-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande porträtt!
2019-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så går det till
vare sig man vill
eller inte vill...
Väl beskrivet
från livet att
få till drivet!
2019-01-16

  Alysse VIP
Den som är så snäll
och aldrig säger nej
blir ofta utnyttjad
på ett eller annat vis
folk tar en för givet
att man alltid
ska ställa upp
men alla är inte
alltid så snabba
att hjälpa tillbaka
eller inte ens bara
finnas där

Så bra beskrivet!


2019-01-15

  WyS VIP
Svåra val!
2019-01-15

  Angel of love
Tunga jobbiga ord.
2019-01-15

    ej medlem längre
Balans är svårt, i synnerhet idag.
2019-01-15

  Chawa VIP
Fin vinkling kring ett beteende som gör att man så småningom utraderar sig själv… Igenkännande.
2019-01-15

  ULJO
Håller med Maria
2019-01-15

  Maria Sundelin VIP
Livet av idag
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin