Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det mystiska och magiska som händer när två blir ett


I ett trevligt vi.


I ett trevligt vi
jag forsade fram

I ett trevligt vi
jag min älskade fann

I ett trevligt vi
förevigt tillsammans

I ett trevligt vi
tanken och hjärtat

slår

tillsammans




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-16 19:12



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Där fick du allt till det bra
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius