Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer.


Händer överallt,
det var händer överallt.

Jag skrek

jag grät

jag sparkade

jag bets

men jag kunde
inte komma loss.

För det var
händer överallt.

/skriven av mig 2014/




Fri vers av Pater Filius
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-01-19 20:55



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Den målar verkligen upp bilder.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius