Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mille-feuille

Kinder och hjärtan töjs av kvinnor utan dygd och män med synd

Drömmar gråter under dygdlöshet, sminkas i dygdfrihet, viras löst i svart polyester

sans transparence

Synd kan inte vira upp mer än tre lager, men synd är bara ett lager.

I detta maskineri viras lager upp
lindas lager in
viras lager upp
lindas lager in
viras lager upp
lindas lager ...

En livets tangent i nattens oförstående masuthosta




Fri vers av Philip K
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-16 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip K