Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Running wild like fire!

Running wild like fire

Angels in the skies spread their wings

 

Embracing everything

Wildest desire comes true

 

Driving in silence

We never be the same

 

We will never be strangers

Let us go insane

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-01-17




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-17 11:50



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Magiskt vackert skaldat!
2019-01-21

  Margit Grell
Fin ton i texten!
2019-01-21

    ej medlem längre
Befriande sköna rader att läsa!
2019-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens magiska inverkan!
2019-01-18

  Rise Little One
Djupa fina meningar!
2019-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldigt vackert skaldat!
2019-01-17

  Tess Waltenburg
Väldigt vackert skrivet! Har du missat ett "will" i "we never be the same" eller är det medvetet? :)
2019-01-17

  Maria Sundelin VIP
Vart går gränsen mellan geni och galenskap...
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin