Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Förut var du helt beroende av

min närvaro

nu uppskattar du

min frånvaro




Övriga genrer av Respons VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-17 23:42



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Känns väl igen! Men det vänder sen
2019-01-20

  Marita Ohlquist VIP
En frigörelseprocess som de flesta föräldrar känner igen.
Tänker mig ett gummiband som töjs ut, men inte brister.
2019-01-18

  Anya VIP
Jaa precis så är det under en period...men de kommer tillbaka. Jag lovar. när de blir äldre och mognar. Så har det i alla fall blivit för mig med en son på snart 26.
2019-01-18

  Kungskobran VIP
Så tragiskt
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP