Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfulla!

Vad känner du till?

Och vilka nya vägar försöker du söka?

Jag känner till...

De vägar jag försöker söka?

Måste de vara nya?


Detta har hela tiden varit ditt dilemma i ditt liv.
Är det då man dissar sitt liv, och säger dumma liv!?
Eller är det då man säger till sitt huvud?
Dumma huvud.
Eller är det då man dissar sin instinkt?
Kan någon definiera vad instinkt är för människan?

Trygghet?
Eller odefinierbara spår?

Sanningen är, att de flesta människor lämnar spår efter sig under livet.
Kommer spåren vara kvar, efter denne persons bortgång?
Eller kommer de sopas bort?




Bunden vers av Mim
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 15:05



Bookmark and Share


  danne //
Djup i denna text, främst tittar en på sista raderna , hos mig finns de personer som för mig inte lever längre men finns i allra högsta grad.. kvar
Hur mycket tiden går kommer de personer alltid finnas där..

Mim det är nog beroende på vilken relation man haft till denna person som avgör hur mycket minnet vill bevara det, oavsett vän eller fiende.

fin tanke Mim
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mim