Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet att vara just Den människan del 1


Går ut och in i roller

barnroll
syskonroll
vänskapsroll
elevroll
arbetsroll
partnerroll
mammaroll
mormorsroll

en frihet

Större frihet
vara Den som går in och ut
i rollerna - inte själva rollen

När andra sätter upp villkoren
kräver att jag Är rollen
även deras ideroll



blir jag ofri

kämpar för min frihet att vara
just Den människan




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA alla dessa roller som man ska ha i givna situationer.
2019-01-25

  Chawa VIP
Tänkvärd text om alla roller och påtvingade masker… ... och längtan efter frihet...
2019-01-19

  Blomma-Stjärna VIP
----- Bra text -säger som Marita!
2019-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om rätten att leva i frihet!
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP