Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekopoesi

barndomens klöverfält
kan stå på tur
för exploatering




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-18 19:10



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Inte alldeles otroligt. Finns det möjlighet till profit så. Din egen "exploatering", kan vara en minnets exkursion. Ibland poetiskt fruktbar.
2019-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr något som kan hända. Tänkvärt och bra diktat.
2019-01-20

  Kungskobran VIP
Allt förändras, ingenting blir sig någonsin likt
2019-01-19

  Per Drysén
Människan brer ut sig
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson