Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

blickar
en burkaklädd
i myggskogen




Fri vers av Birk Andersson
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-20 09:43



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Förståndigt att ha burka i myggskogen!
2021-08-24

  stormengudrun VIP
Jättebra klädsel där!! :-)
2021-08-24

  Gunnel Eriksson VIP
Bäst att inte bry sig om myggen.
Men fästingar .....
2021-08-21

  Öknens Ros VIP
De där förbaskade myggen ska inte få komma åt mig!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson