Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allusion?

“100 % nudist”-
t-shirt till salu
aldrig använd




Fri vers av Birk Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-12 15:36



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

*ler*

Tack!
2021-08-20

  Kungskobran VIP
Kalsongerna åxå till salu?
2021-08-13

  Öknens Ros VIP
Kul!
2021-08-13

  catharina.jerbo VIP
eller illusion? kanske travestering?
fiffig, helt klart!
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson