Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skara-Limerick

en jägare i Skara
snava i sin egen snara
och fick än mer otur
förbi kom en älgtjur
som vill sig med jägaren para




Bunden vers (Limerick) av Birk Andersson
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-03 13:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det sa klick klick
när jag älgen fick
ut kom en kalv
som liknade mig sjalv
2021-12-04

  Gunnel Eriksson VIP
Oj, så fick jag härligt skratt
denna lördagsmorgon. Tack!

2021-12-04

  Solstrale VIP
Klockrent - skrattar gott! :D)))
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson