Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Showroom (när svengelskan går överstyr)

 

Kom till vårt showroom

Visa lite smartness, kom in och chilla

Vi ska ha workshop nu och du

Glöm inte checka in och lajka (gilla)!

 

Kom och joina oss

Det blir helt outstanding

Det vore ett understatement att säga

Att du kommer lära dig allt om branding

 

Kom till vårt showroom

Nejdå, du kan ju inte fejla 

Det är så jävla nice här och du

Glöm inte att mejla!

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 20:46



Bookmark and Share


  MissFluff
Haha. Ler, skäms och känner igen mej själv. Särskilt när jag är arg blandas det hejvilt
2019-01-24

  KattenKin VIP
Bra!! Språket förvanskas, utsätts för häftig amerikanisering, så det var bra att visa på, dessutom med mycket bra exempel.
2019-01-21

  Gunnar Hilén VIP
Damn va good !!!
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP