Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulla skaftets princip



Det kan handla om grusgångar

jämna steg

och att känna sommarstaden

öppna sig kring benen


det kan ha att göra med ingenting

och hur just det

alltid känns

som det mest meningsfyllda


det kan vara hur vi samlas

med händerna vilsamt lutade

mot kanten

av ett och samma bord


och hur andetagen rullar

i varandra

över duken


Det kan vara förlåtelsen

tillåtelsen;

det håller jag inte alls med om

men vågar älska dig

lik förbannat


tankarna som tänks

för att de inte kan tänka sig

att ha

något bättre för sig


det är hur jag laddar om

i fulla skaftets princip


där

och då;


mitt bästa jag.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-06-19 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som för mig berättar om möten mellan människor,
de fina och nödvändiga mötena, de vi får kraft utav.
Speciellt detta fina fastnade, direkt:

och att känna sommarstaden
öppna sig kring benen
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia