Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranan rapporteras vara inne.

Tranan rapporteras vara inne. Just där jag tittar. Sådan fågelskådare jag e`.

Tranan är inget påhitt. Det bevisas nu. I detta ögonblick.

Och på vissa håll firas att tranan kommit hem till sitt.
Till sin familjegemenskap
På Öland.
Varför började man ens med denna festivitet, över tranans återkomst?
Men är den inte festlig då?

Det kan även sägas hos Jehovas vittnen, om du inte själv är ett...
Festivitet hör ofta ihop med traditioner.
Och i deras ögon hör inte traditioner hemma någonstans.

Alltsammans är bara hedniskt.




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-19 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim