Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedda som i HEDDNISKT.

Tar en kaffekopp.
Talar under en diskussion med Hedda...
Vilka traditioner ska vi skapa?
Och Hedda svarar, och kommer på dem alla.




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 02:45



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
I fablernas värld !
2019-01-24

  danne //
Genialiskt så som det är.
2019-01-19

    Roger Runkar Ragnar
Även Djuren Har Traditioner !








.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim