Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen

 

 

 

kom ihåg

ingen annan

äger ditt liv

ingen

 

kom ihåg 

ingen annan

har rätt att skada dig

ingen

 

kom ihåg

ingen annan

ska pådyvla dig sina åsikter

ingen

 

kom ihåg

ingen annan

ska såra dig

ingen

 

kom ihåg 

ingen annan

är som du

ingen

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Öknens Ros VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-19 12:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mycket bra
2019-01-19

  Maj-Lis VIP
Sanna ord du skriver
2019-01-19

  Kungskobran VIP
Om jag inte är mig själv
är jag ingenting

Fint formulerat av dig
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP