Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reflektion över ljuset

 

Ljuset färdas

Står aldrig still

Tränger igenom 

Studsar

Belyser

Skapar liv

 

Från stjärna till stjärna 

En och samma stråle 

Från början till slut

Ett och samma ljus

 

 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-22 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP